Ünlüler sirki yarışması yakında başlıyor...

Ünlüler sirki yarışması yakında başlıyor. Ünlüler sirkinin videolarını resimlerini 1. 2. 3. ve tüm bölüm videolarını sitemizde bulabileceksiniz . Ünlüler sirki yakında burada..

23 Mart 2007 Cuma

Ünlüler sirki nisan ayında başlıyor .. Star da

Ünlüler sirkte yarışacak

atv ekranlarında nisan ayında yepyeni ve çok farklı bir yarışma başlıyor; Starlar Sirki... Ünlü isimler bu sirkte ip cambazlığından akrobasiye, yılanlarla şov yapmaktan sihirbazlığa kadar birbirinden zor onlarca işe kalkışacak.

Yarışmaya katılan birbirinden ünlü 12 isim, her hafta farklı gösteriler hazırlayarak sirk çalışanlarıyla birlikte seyirci önüne çıkacak. Bar üzerinde dengede durmak, timsahlarla tehlikeli şovlar yapmak, sihirbazlık hatta palyaçoluk gibi artık klasikleşmiş sirk gösterileri de bulunan "Starlar Sirki"ni iki ünlü isim; Deniz Akkaya ve Armağan Çağlayan birlikte sunacak.

SMS'LE ELENECEKLER
Her hafta farklı sırayla farklı bir gösteri hazırlayacak olan ünlülere, profesyonel sirk çalışanları tarafından haftanın beş günü özel eğitim verilecek. Her performansın ardından jüri karşısına çıkacak olan ünlü yarışmacılar, jürinin oyları ve SMS'ler sonucunda değerlendirilecek. Böylece haftanın birincisi ve sonuncusu belli olacak. En az oyu alan yarışmacı ise o hafta "Starlar Sirki"ne veda edecek. "Starlar Sirki"nde yarışmacı performanslarının yanı sıra, her hafta sirk çalışanlarının ve özel davetlilerin de gösterileri olacak.

Hiç yorum yok: