Ünlüler sirki yarışması yakında başlıyor...

Ünlüler sirki yarışması yakında başlıyor. Ünlüler sirkinin videolarını resimlerini 1. 2. 3. ve tüm bölüm videolarını sitemizde bulabileceksiniz . Ünlüler sirki yakında burada..

29 Mart 2007 Perşembe

Ünlüler siki nisanda başlıyor startv de ...



Yapımcılığını FT Production Ferruh Taşdemir’in üstlendiği Ünlüler Sirki için geri sayım başladı...
Süheyl Uygur’un sunacağı Ünlüler Sirki’nin 4 ünlü jüri üyesinin yanı sıra jüri başkanlığını "Avrasya Sirki" ve "Avrasya Sirk Okulları" nın kurucusu ve sahibi Servet Yalçın yapacak.
Ünlüler Sirki’nde 5 erkek, 5 kadın ünlü yarışmacısı hafta içi dünyanın çeşitli ülkelerinden programa özel olarak gelen eğitmenlerce aldıkları sirk eğitimleri sonucu performanslarını sergileyecekler. Her yarışmacı performansını sergiledikten sonra 4 jüri üyesi ve jüri başkanı tarafından değerlendirilecekler. İzleyicilerden gelen SMS oyları sonucu ise en düşük oy alan ünlü programa veda edecek.
Ünlüler Sirki’nin 5 erkek yarışmacısı; oyuncu Furkan Kızılay (Havuç), Cengiz Küçükayvaz, şarkıcı Tarık Mengüç, sunucu Jess Molho ve sürpriz bir isim.5 kadın yarışmacı ise manken ve sunucu Buket Saygı, oyuncu Arzu Yanardağ, manken Noella, dansçı Zümre ve şarkıcı Seda Üren…
Ve jüri üyeleri;
Levent Kırca, Neco, Yönetmen Ezel Akay, Semiha Yankı ve jüri başkanı olarak Servet Yalçın …
Toplam 100 sirk sanatçısı, çalışanı ve 10 ulusal ve uluslararası eğitmenin görev aldığı Ünlüler Sirki’nde her hafta dünya sirklerinin en değerli sanatçılarından inanılmaz gösteriler ekrana gelecek.
Ünlüler Sirki çadırı; Kadıköy Belediyesinin özel olarak tahsis ettiği 42 metre çaplı, 24 metre yüksekliği olan, Eğitim Çadırı ve yaşam alanları bulunan Acıbadem’ de 8000 metrekarelik bir alana kuruldu.
Nisan ayının ilk haftası ekrana gelecek olan bu görkemli organizasyonu sakın kaçırmayın…

Hiç yorum yok: